UHERSKÉ HRADIŠTĚ

15. SRPNA 2009

Naše každoroční hraní v parku u Slovácké búdy se již pomalu stává tradicí (a my jsme samozřejmě rádi). Zatímco loni nás na stejném místě zastihla obrovská průtrž mračen, tak letos si nás počasí udobřilo. Krásný, slunečný večer a vlahá noc byly kulisou pro naše hraní a potěšily i desítky návštěvníků, kteří si přišli nejenom naše hraní poslechnout, ale přišli se i aktivně zúčastnit. Tím myslím spousty tanečníků, kteří ostatním (netančícím) účastníkům předvedli celou řadu country tanců. K vidění byly jak Square Dance, tak i Line Dance v nejrůznějším provedení.

Samozřejmě, že nejen kulturou živ je člověk, a proto jsme si nenechali ujít příležitost vychutnat výborné opečené cigáro a zalít ho rovněž vynikajícím, studeným pitivem. V průběhu večera (a noci) se nám podařilo přehrát a přezpívat celý repertoár (resp. téměř celý - rezervy ještě byly), tanečníci si zatancovali a novým tancům se i přiučili. Myslíme, že to byl opravdu vydařený večer, až nám bylo i  líto, že  jsme

pořadateli byli téměř přinuceni před půlnocí svou produkci ukončit. Uvidíme, jak to dopadne příští rok. Do hradišťského parku se určitě chceme zase vrátit !