č.3 - 20.1.2003

II. hradišťský country bál

UH. HRADIŠTĚ (zuh) - Orel Uh. Hradiště a country skupiny Telegraf a Amalgam mají v současné době spoustu práce. V plném proudu jsou totiž přípravy na II. hradišťský country bál. Tento rok se bude plesat jak v pátek 24., tak i v sobotu 25. ledna. Vždy od 20.00 a vždy v Orlovně. Hrát budou po oba večery střídavě kapely Telegraf a Amalgam, stejně jako loni, i ten letošní bál bude obohacen o vystoupení souboru Dreams country Zlín. Těšit se tak můžete na atraktivní předtančení, ale též na výuku tanců, do níž se můžete osobně zapojit. Předprodej lístků je v Městském informačním centru Uh. Hradiště či na webových stránkách Telegrafu - www.mujweb.cz/www/telegraf Na otázky týkající se II. hradišťského country bálu odpovídal za kapelu Telegraf Roman Rathúský:

Jak jste byli spokojeni s prvním bálem?

Z toho, že jsme se pustili do dalšího country bálu, je zřejmé, že velmi. Hrálo se nám dobře, dle ohlasů publika byli spokojeni i návštěvníci. Ke spokojenosti určitě přispěla i stylová výzdoba, kterou se nám podařilo instalovat s pomocí přátel z Květné. Vysoce hodnoceno bylo i vystoupení tanečníků DREAMS COUNTRY ze Zlína. Ke spokojenosti přispěl samozřejmě i velký zájem lidí - pět dnů před loňským bálem jsme měli vyprodáno. Samozřejmě se vyskytly určité nedostatky, ale doufám, že jsme se z nich poučili.

Proč jsou letos bály hned dva?

Je to skutečně hodně neobvyklé, já osobně jsem se zatím s takovou akcí nesetkal. Důvodů je víc... Bohužel v Hradišti není vhodnější sál. Orlovna není nafukovací a loni nás tam bylo opravdu hodně. Proto jsme snížili kapacitu sálu, čímž vznikne více prostoru. Spokojenost návštěvníků a jejich velký zájem o loňský bál nás naplnily optimismem, že se přijdou pobavit a zatancovat si i letos. Každý večer proto očekáváme 120 - 130 návštěvníků. Šestadevadesát míst je přímo v sále, další pak najdou místo u baru.

Co byste ještě vzkázal potenciálním návštěvníkům country bálu?

1. V průběhu bálu není vyloučeno žádné překvapení. 2. „Společenské oblečení“ není vyžadováno, stylové country oblečení je určitě vhodnější. 3. O občerstvení návštěvníků bude postaráno v Tipsport baru, bar bude, stejně jako loni, propojen se sálem Orlovny.

Autor: zuh